Op dinsdag 10 oktober organiseert de BNP in samenwerking met het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) een pensioenvoorlichtingsdag voor collega's (en hun eventuele partners) die geboren zijn in 1953. Zij hebben deze brief ontvangen. Deze dag zal worden gehouden in de Brugkerk te Amersfoort. De zaal is open om 09.45 u; het programma dat stipt om 10.30 u begint, duurt tot 15.30 u, en is inclusief lunch.

Peter Borgdorff van PFZW zal spreken, Jan Breunesse verzorgt de voorlichting en gaat in op uw vragen. Sjaak Verwijs gaat iets zeggen over de positie van een emerituspredikant en Peterine Kooijmans is er met een van haar vertelvoorstellingen.
Nadere berichtgeving vindt u in dit artikel in het augustusnummer van Predikant en Samenleving. De toegang voor leden (en hun partners) is gratis, anderen betalen € 25 per persoon. Aanmelding bij voorkeur middels deze link: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Routebeschrijving: de Brugkerk is gesitueerd aan de Schuilenburgerweg 2, 3816 TB Amersfoort. Er zijn bij de kerk een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen, waarvan 2 voor mensen met een parkeerontheffing. Geadviseerd wordt de auto in de wijk te parkeren (bij het dichtbij gelegen winkelcentrum mag het maar 2 uur) of met het openbaar vervoer te komen. Er is een goede busverbinding vanaf station Amersfoort met lijn 8.